Потребителски контролен панел

При възникнали въпроси или проблеми: +359 889990030

www.advanceacademy.bg

Здравейте :)

Добре дошли в платформата за онлайн обучение на Advance Academy.

Независимо дали сте част от присъствените обучения на академията или сте курсист в онлайн курсовете на Адванс, тук ще намерите всичко необходимо за вашето обучение по Програмиране, Дигитален маркетинг, Графичен дизайн. За да получите достъп до платформата за Online Training на Advance Academy, трябва да имате направена регистрация за съответен курс, модул или семинар, а след това можете по всяко време да влезете в системата и да получите достъп до необходимите ресурси и материали.

През online.advanceacademy.bg можете да гледате на живо и да участвате във всички обучения към академията, за които имате предварителна регистрация. Това се случва чрез клик върху бутона “На живо”, който директно Ви препраща към онлайн класната стая. Ако сте пропуснали занятие, бъдете спокойни, ние сме се погрижили. Винаги можете да влезете в системата и да изгледате запис на лекцията. Записите се качват до 15:00ч. на следващия работен ден след занятието.

При клик върху съответния курс може да видите всички учебни занятия проведени до момента. Имате достъп до теорията от всяка проведена лекция, презентации на съдържанието, видеозаписи от лекции и всички допълнителни материали и задачи. В секцията “ Домашни “ имате опция да прикачите всички задания и да виждате точните указания за тяхното изпълнение.

От системата имате възможност да променяте своята парола и да правите различни настройки на профила си. Да следите предстоящите Ви плащания - както и възможност да се плати онлайн с кредитна карта или PayPal. Приготвили сме и календар, чрез който да следите графика на всички лекции, тестове и събития. За ваше улеснение сме записали и кратко видео, което да Ви помогне при използване на платформата. В секцията “Сертификати” имате възможност да видите всички получени сертификати до момента, както и бутони за тяхното споделяне в социалните мрежи, а в секцията “Кариерен център“ са публикувани всички обяви за работа от фирми партньори на Advance Academy. Ако имате още въпроси относно системата, не се колебайте да се свържете с нас:


Повече за Advance Academy:

Advance Academy е образователен Start up създаден през 2017 година. Днес академията е най-големият и най-модерен образователен център в Източна България. Проведени са над 140 обучения, завършили са повече от 2900 курсисти като 43% от тях са стартирали работа веднага след завършването на своето обучение. Днес портфолиото на Адванс Академи обхваща още по-широк спектър от професии и направления.

  • Вече 5 години Адванс Академи предлага професионални курсове по програмиране с Java, Front End development с JavaScript, програмиране на PHP, QA - Софтуерно тестване. Всяка образователна пътека от курсове завършва със специално разработен Advance Academy Bootcamp, при който в рамките на 4 месеца всеки от курсистите бива поставен в реална работна среда, за да упражни наученото до момента и да се подготви за предстоящото работно място като младши програмист.
  • По направлението Дигитален Маркетинг, Адванс Академи провежда курсове: Digital Marketing Basics, SEO Basics, Graphic Design Basics, Content & Copywriting Basics, Social Media Advertising и Google Advertising. Всеки курс се води от утвърдени професионалисти в маркетинг сектора. Те споделят изпробвани успешни практики от техния опит, както и за своите трудности по време на кариерното си развитие, за да улеснят максимално тъкмо навлизащите в маркетинг нишата.
  • В направление Програмиране за деца: програмиране на игри и анимации на Scratch, програмиране на micro:bit, разработване на приложения с App Inventor, уеб програмиране за ученици, JavaScript програмиране за ученици и още много други. Необикновеното в образователните програми по програмиране за деца на Advance Academy е това, че те са разработени по иновативен STEM модел на обучение, което съчетава няколко дисциплини в едно. Децата имат възможността не само да научат много за технологиите, но и да се забавляват с различни ИТ лаборатии, роботи, 3D принтери и интересни ИТ събития.